Hivatalos: ekkor indul a Samsung mobilok Android Pie frissítése

0

A Samsung fejlesztői konferenciája nem csak a hajlítható készülékekről szólt, a koreai vállalat nem feledkezett meg a már piacon lévő telefonjairól sem. Végre kiderült, mikor kapják meg az idei Samsung csúcsmodellek az Android Pie frissítést.

A nagyszabású rendezvényen bejelentették, hogy a Galaxy S9, a Galaxy S9+ és a Galaxy Note 9 januárban kapja meg az áhított Pitét, a többi érintett készülék pedig csak ez után kerülhet majd sorra. A béta program még ebben a hónapban kezdetét veszi, de előzetesen csak az Egyesült Államok, Dél-Korea és Németország felhasználói csatlakozhatnak. Később más európai, illetve ázsiai országok Samsung tulajdonosai is beléphetnek, de erről több részletet egyelőre nem hallottunk.

A Samsung búcsút intett az Experience interfészének, melynek helyét a One UI veszi majd át, ami a Pie frissítésekkel együtt fog eljutni a kiválasztott készülékekre. A vállalat egyébként a felhasználói élmény újrafeltalálásaként hivatkozott a felületre, de hasonlósága a jelenlegi, illetve korábbi próbálkozásokhoz némi óvatosságra int bennünket az ilyen kijelentésekkel kapcsolatban. Persze azért akadnak hasznos újítások, mint például a teljes rendszerre kiterjedő éjszakai üzemmód, így nem érdemes előre ítélni. Azt javasoljuk, inkább várjuk meg, mit is főzött ki a Samsung a boszorkánykonyhájában!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid