Kiderült mekkora aksi kerül a Samsung Galaxy Note 7-be

0

Folyamatosan jönnek a frissebbnél frissebb pletykák, szivárogtatások a Samsung Galaxy Note 7-ről, ami a dél-koreai vállalat következő nagy dobása lesz okostelefonos fronton. A legújabb értesülések középpontjában a készülék akkumulátorának kapacitása áll. 

Az eddig elhangzott hírek alapján egy 3600, esetleg 4000 milliamperórás telepet lehetett sejteni. A South Korea Telecom szerint azonban az aksi “csak” 3500 milliamperórás lesz. Az operátor közzétett egy információs adatlapot, ahol az akkumulátor kapacitása mellett még más érdekességeket is olvashatunk.

note 7 south korea telecom adatlap

A kérdéses dokumentum szerint a mobil 169 grammot nyom majd a mérlegen, ami azt jelenti, hogy könnyebb lesz elődjénél, de csak minimálisan, a Galaxy Note 5 ugyanis 171 grammos volt (3000 mAh-s aksival). A South Korea Telecom a készülék dimenzióit is leközölte: 73.9 x 153.5 x 7.9 mm. A további felfedett specifikációk, és a korábbi pletykák között összhang van, ilyen például a kijelző QHD felbontása.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid