Pokémon GO – Itt a térkép, ami valós időben mutatja a pokémonok helyzetét

0

Nem szép dolog a csalás, de ha szeretnéd tudni, hogy pontosan merre találod a környékeden lévő pokémonokat, akkor mutatunk rá egy remek ingyenes alkalmazást.

Frissítés: jelenleg sajnos nem működik a PokéVison, leállították a szolgáltatást.

A Pokémon GO-ban a radar segítségével találhatjuk meg a közeli pokémonokat, de ezzel elég macerás és időigényes elkapni a kiszemelt áldozatot, ráadásul jelen pillanatban nem is működik a funkció, minden állatka alatt három nyomot mutat az app.

Ha biztosra akarsz menni, akkor próbáld ki a PokéVisiont, ami elérhető böngészőből, de Android app is van hozzá.

pokevision-screenshot

A PokéVision működése nagyon egyszerű. Válaszd ki a kívánt helyet, tedd ide a piros markert (ez fontos!), majd kattints a “Click To Find Pokemon Near Marker” feliratra. Ekkor a program ideális esetben megmutatja a közelben lévő pokémonok egy részét, így könnyedén találhatsz ritka lényeket. Annyi korlátozás van, hogy 30 másodpercenként csak egy lekérdezést csinálhatsz.

A pokémonok folyamatosan bukkannak fel és tűnnek el a játékban. Ezért látható egy visszaszámláló a térképen minden lény alatt, ami azt mutatja, hogy melyik mikor fog eltűnni. Ha később érsz oda, akkor sajnos lemaradtál róla.

Figyelem! Az app, illetve a weboldal nem mindig működik. Ha a Pokémon Go szerverei le vannak terhelve, akkor a PokéVision sem tudja megmutatni a pokémonok pontos helyét. Ilyen esetben érdemes később újra próbálkozni.

Linkek még egyszer:

Még valami: A Pokémon GO-ban büntetik a csalókat, 1-2 órás kitiltást kaphatnak például azok, akik a GPS-szel babrálnak, de a PokéVision használata teljesen biztonságos.

További hasznos Pokémon GO linkek:

via PokéVision

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid