Kiderültek a dupla akkumulátoros Gionee M5 részletei

0

Bár vannak nagyon jó elképzelések a mobiltelefonos akkumulátorok fejlesztése terén, egyelőre még nem történt meg a várva várt áttörés. A Gionee M5 a nyers erőre esküszik, ezért két teleppel igyekszik felvenni a harcot a lemerülés ellen. A készülék megkapta tanúsítványát a kínai telekommunikációs hatóságtól, így mi is betekintést nyerhetünk az M5 specifikációi közé. 

Hasonló koncepcióval rendelkező készüléket már láttunk korábban, tehát a dupla akkumulátoros elképzelés nem feltétlenül egyedi. Ennek ellenére mindenképpen megérdemli a figyelmet a Gionee M5, hiszen két derekas méretű, 3000 mAh-s telep dolgozik a belsejében, amelyek állítólag négy napos aktív használatot szavatolnak a készülék számára. Persze ennek ára van, a mobil 213 grammot nyom a mérlegen, de azt hiszem akár az olvasóink között is vannak olyanok, akiket ez nem zavar, főleg ha ilyen masszív üzemidőt kapnak cserébe. Ráadásul a TENAA adatai szerint nem is annyira vészesen vastag a készülék, 152 x 76 x 8.6 mm-es dimenziókat említenek.

Gionee-M5-TENAA-710x418

Egyéb specifikációit tekintve egy erős, középkategóriás ajánlatnak látszik a Gionee akkubajnoka: 5.5 hüvelykes, HD felbontású AMOLED kijelző, 1.3 GHz-es, négymagos processzor, 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, 8 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera. A telefon szoftveresen is naprakész lesz, hála a rajta futó Android 5.0 Lollipopnak. A várható ár és a megjelenés időpontja egyelőre rejtély, de ha a mobil felbukkant a TENAA oldalán, akkor hamarosan úgyis többet megtudunk majd.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid