Kiderültek a Sony Xperia 1 VI méretei

0

Nagyjából egy héttel ezelőtt lehetett arról hallani, hogy a Sony elbúcsúzik a 4K felbontástól a következő Xperia 1 modell esetében, illetve hogy némileg hagyományosabb képarányra vált a jelenlegi 21:9-ről. Most újabb részletek láttak napvilágot a Sony Xperia 1 VI kapcsán, kiderültek a telefon várható méretei.

A Sony Xperia 1 VI 162 x 74,4 x 8,45 mm méretekkel rendelkezhet, vagyis 3 mm-rel lesz rövidebb, illetve nagyjából ugyanennyivel szélesebb, mint az Xperia 1 V, amely 165 x 71 x 8,3 mm-es dimenziókkal bír. Az alábbi képek csak szemléltetésképpen készültek, még nem ismerjük az új csúcsmodell végleges dizájnját, de jó eséllyel marad a szögletes forma, csak az arányok változnak.

A Sony Xperia 1 VI megjelenítője 149,6 x 69,4cmm-es lesz, vagyis 19,4:9 lesz a képaránya, a képátlója pedig 6,49 hüvelyk. Az alábbi képen megtekinthető, hogyan aránylik az új modell képernyője a jelenlegi készülékéhez. Mint látható, a panel 2 mm-rel lesz rövidebb vertikálisan, viszont közel 5 mm-rel lesz szélesebb. A várakozások szerint a Sony Xperia 1 VI valamikor májusban mutatkozhat be a nagyérdemű előtt.

Egy korábbi szivárgás szerint az okostelefont akár 16 GB RAM-mal is meg lehet majd vásárolni, de az alapmodellben sem lesz kevesebb 12 GB operatív memóriánál. Ez a bizonyos korábbi szivárgás azt is említette, hogy az Xperia 5 VI 8 GB, az Xperia 10 VI pedig 6 vagy 8 GB RAM-mal kerül majd a boltok polcaira. Azt egyelőre nem tudni, hogy a másik két készüléket mikor leplezik le, ezek érkezhetnek szintúgy májusban, vagy valamikor később.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid