Kijelző mögé rejtett kamerával jöhet a Xiaomi Mi MIX 4

0

A ZTE adta ki a világ első képernyőbe rejtett szelfikamerás telefonját, az Axon 20 5G-t, azonban más gyártók is gőzerővel dolgoznak a technológia tökéletesítésén. A Xiaomi állítólag nagyon jól áll, az ő megoldásuk már majdnem olyan minőséget fog tudni, mint a normál szelfikamerák, és idén meg is érkezhet az első ilyen mobiljuk.

A Xiaomi tavaly augusztusban jelentette be a 3. generációs kijelző alá szerelt láthatatlan kameráját, amely a gyártó szerint végre alkalmas lesz a piaci megjelenésre és a tömeggyártásra. Azóta eltelt egy kis idő, és már közeledik a technológia élesben való debütálása.

Korábbi vs. új generációs kijelző alá épített kamera

Korábban voltak olyan pletykák, amelyek arra utaltak, hogy már a Mi 11 Pro ilyen megoldással jön, egy ismert kínai szivárogtató azonban cáfolta ezeket, és azt írta nemrég, hogy a Mi MIX 4 lesz az első ezzel szerelt Xiaomi készülék.

Ez egyébként teljesen logikusan hangzik, ugyanis a Mi MIX széria tagjai mindig valami nagyobb, szokatlan újítást villantottak, és azért is függesztették felt a sorozatot 2019-ben, mert hiányzott egy olyan innováció, ami indokolta volna a Mi MIX 4 kiadását.

A kijelzőbe rejtett láthatatlan kamerás Xiaomi Mi MIX 4 (már ha ez lesz a neve) a hírek szerint valamikor az év második felében érkezik, pontosabbat egyelőre sajnos nem tudunk.

További Xiaomi cikkek:

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid