A kínai használtpiacon tűnt fel a Black Shark 6 prototípusa, érdekes lesz a telefon hátlapja

0

Az elmúlt hónapokban szárnyra kaptak olyan pletykák, amelyek szerint a Xiaomi gaming mobilokkal foglalkozó részlegének, a Black Sharknak gondjai vannak az alkalmazottakkal, és nem igazán boldogulnak a termékek gyártásával sem. Ennek ellenére a következő okostelefonjuk, a Black Shark 6 állítólag továbbra is fejlesztés alatt áll, és valamikor meg is fog jelenni, sőt, akad olyan prototípus is, amit megvásárolhatnak az érdeklődők.

A gaming mobil szinte összes fontosabb jellemzője kiszivárgott már február végén, ám most ismét visszakerült a rivaldafénybe, mert valaki állítólag feltett egy prototípust az egyik kínai, használt cikkekel foglalkozó oldalra, a Youxianyu-ra. Nem kell ezt túlgondolni, nagyjából egy ázsiai Jófogásról van szó. A készüléket 3900 kínai jüanért kínálják, ami nagyjából 560 dollárt vagy 203 ezer forintot jelent, de ez nyilvánvalóan nem az okostelefon végleges ára.

A prototípuson jól látható, hogy a kamerasziget dizájnját újragondolták, a hátlap pedig bőrhatású borítással is elérhető lesz. Az apróhirdetésben egyébként 12 GB operatív memóriát és 512 GB háttértárat említenek, valamint egy 64 megapixeles elsődleges képrögzítő egységet, amelynek belsejében Sony IMX686 szenzor található. A leírás szerint az okostelefon támogatja a 120 wattos kábeles gyorstöltést is.

A korábbi jelentések alapján a mobil belsejében Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, míg az energiaellátás feladatát egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorra bízza a gyártó. Arról egyelőre fogalmunk sincs, hogy a Black Shark 6 megjelenését mikorra tervezik, mint ahogyan a várható árazás is rejtély. Mivel egyre sűrűbben hallani a készülékről, talán nincs is olyan messze a hivatalos bemutató.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid