Kiszivárgott az 5.1-es Android!

0

Az Android 5.0-s verziója még csak nemrég jelent meg, és egyelőre csupán egy pár kiválasztott készülékre érhető el. Miközben mindenki a körmét rágja, vajon mikor kapja meg kedvenc okoseszköze a frissítést, máris egy újabb változatra derült fény egy antwerpeni fejlesztői konferencán. A Devoxx nevű rendezvényen valaki észrevette, hogy az egyik számítógéppel összekötött Nexus 5-ön már az Android 5.1-es változata fut.

Android 5.1 lebukott

Az Android 5.0 MR1 verziójelölés lényegében az operációs rendszer 5.1-es változatára utal, mint ahogyan az Android 2.0 MR1-ből később 2.1, vagy az Android 3.0 MR1-ből Android 3.1 lett – állítja a rendezvényről készült jelentés. Hogy aztán ez mikor jut el a felhasználókhoz, még egyelőre nem tudni. Sokan valószínűleg az 5.0-ás változatnak is nagyon örülnének, bár többen is problémákat tapasztaltak a WiFi kapcsolódással, illetve az akkumulátorral, úgyhogy a frissítés nagyon hamar aktuálissá válhat.

PhoneArena, PhoneArenaborítókép

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid