Kiszivárgott a Samsung Galaxy Note 10 és Note 10 Pro is!

0

Volt már számos pletyka és értesülés a Galaxy Note 10 mobilokról, most azonban egy nagyobb adag infó érkezett renderképek társaságában, mégpedig hiteles forrásból. Nézzük, milyen lesz a Note 10 és a Note 10 Pro!

Nos, úgy néz ki, hogy végül két alapmodell lesz, a 6,3 colos Note 10 és a 6,75 colos Note 10 Pro. Számíthatunk továbbá 5G-s verzió(k)ra, de a korábban pletykált kisebb és olcsóbb Note 10e-t eddig nem erősítették meg (valószínűleg ez lesz a sima Note 10).

Az egyik ismert kiszivárogtató, aki OnLeaks néven fut, és korábban már számos csúcsmobil kinézetét buktatta le idő előtt, most a Note 10 modellek külalakját is leleplezte. Ezek még nem hivatalos sajtóképek, de a valódi méretek és dizájn alapján készültek, így szinte biztosra vehető, hogy nagyon hasonlóak lesznek a végleges készülékek.

Samsung Galaxy Note 10

Röviden a lényeg:

  • Középre költözik a kameralyuk (és elvileg kisebb lesz).
  • Vertikális tripla hátlapi kamera.
  • Eltűnik a jack csatlakozó.
  • Eltűnik a Bixby gomb is.

Samsung Galaxy Note 10 Pro

Érdekes módon az S10+-szal és az S10 5G-vel ellentétben a Note 10 Pro esetében marad a szimpla előlapi kamera. Ennek talán az az oka, hogy középen elég hülyén nézne ki egy szélesebb kivágás. A hátlapon viszont lesz egy plusz szenzor, mégpedig valószínűleg egy ToF érzékelő. A pontos méretek 162,3 x 77,4 x 7,9 mm-esek lehetnek majd, és sajnos itt sem lesz jack csatlakozó, illetve a Bixby gomb is eltűnik.

Mindkét mobil természetesen QHD+ AMOLED kijelzőt kap HDR10 támogatással, a meghajtásukról pedig a Snapdragon 855 vagy az Exynos 9820 (vagy 9825) gondoskodik majd. Egész biztosan lesz 12 GB RAM-os verzió is, a gyorstöltés teljesítménye pedig 45W-ra nőhet.

A Samsung Galaxy Note 10 és a Note 10 Pro bemutatója augusztusban várható, és 1100-1200 dolláros árat pletykálnak, bár az egyelőre nem derült ki, hogy ez melyik verzióra vonatkozik.

Források: 91Mobiles, Pricebaba

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid