Kiszivárgott a Samsung Galaxy Xcover 4 utódja

0

Már egy ideje lehet hallani a Samsung Galaxy Xcover széria folytatásáról, hiszen amúgy is időszerű újabb modelleket adni a koreaiak strapabíró, középkategóriás termékcsaládjához. Eddig igazából fogalmunk sem volt, milyen jellemzői lesznek az Xcover 4s (vagy esetleg Xcover 5) elnevezésű telefonnak, ám a Winfuture.de csapata kiderítette a legfontosabb sepcifikációkat.

A német weboldal munkatársai nem csupán a jellemzőket, de a várható árat is kinyomozták valamilyen módon, lássuk tehát, hogy mire jutottak. Ha az értesülések nem tévesek, akkor a mobilnak 5 hüvelykes HD felbontású képernyője lesz, a hátlapon 16, míg a frontoldalon 5 megapixeles kamera lehet. Sajnos nem jut a telefonra ujjlenyomat-olvasó, a hátlap alatt pedig egy 2800 mAh kapacitású akkumulátor felel majd az energiaellátásért.

Ahogyan a bevezetőben is írtuk, at Xcover 4S abszolút középkategóriás vassal lép majd a világot jelentő deszkákra, ami Exynos 7885 lapkakészletet, 3 GB RAM-ot, valamint 32 GB bővíthető tárhely tárhelyet jelent. Ilyen jellemzőkkel nem igazán lehet bankot robbantani, de nem is ezek a telefon legvonzóbb tulajdonságai, hanem az IP68 minősítésnek megfelelő víz- és porálló burkolat, ami a MIL-STD-810G katonai besorolást is meg fogja kapni.

A Samsung Galaxy Xcover 4S várhatóan június 12-től lesz kapható Németországban, a vételár pedig 250 euró körül alakul majd. Valószínűleg más európai országokban is elérhetővé válik a telefon, körülbelül ugyanabban az időben.

Forrás: Winfuture

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid