Kiszivárogtak a Sony Xperia Z3 és a Z3 Compact méretei!

1

Ahogy közeledik a Sony új csúcsmodelljeinek szeptember elején esedékes bemutatója, úgy egyre több dolog derül ki a készülékekről.

A specifikációkkal kapcsolatban a legtöbb dolgot már tudjuk, illetve jó pár kép is napvilágot látott az utóbbi időben, most pedig az új Z3-as mobilok pontos méreteire is fény derült. Az új információk megerősítik azokat a korábbi híreket, miszerint az új zászlóshajók jóval vékonyabbak és kompaktabbak lesznek az elődöknél.

A Sony Xperia Z3 pontosan 146.46 x 72.09 x 7.3 mm-es kiterjedéssel rendelkezik majd, amivel rövidebb, keskenyebb, és jelentősen vékonyabb is, mint a korábbi Z2 (146.8 x 73.3 x 8.2 mm).

xperia-z3-meretek

A kiszivárgott specifikációk között egy 5.15 colos full HD-s kijelző szerepel, amit a négymagos Snapdragon 801-es chipset hajt majd 2.4GHz-es Krait magokkal és egy Adreno 330-as GPU-val. Emellett 3GB RAM, 16GB-os belső tárhely és egy 20.7 megapixeles kamera is várható.

A Sony Xperia Z3 Compact vastagságáról sajnos nincs információ a kiszivárgott képen, de 127 mm magas és 64.9 mm széles lesz, ami megegyezik az elődjével.

xperia-z3-compact-meretek

A Z3 Compact kijelzője 4.6 colos lehet majd full HD felbontással, a többi részlet pedig valószínűleg megegyezik a nagyobb méretű Z3-mal.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid