Kiszivárogtak az Oppo Find N3 jellemzői

0

Valamikor idén érkezhet az Oppo új hajlítható mobilja, a Find N3, ami nem biztos, hogy megjelenik Európában, viszont mégiscsak érdekes lehet a számunkra, ugyanis jó eséllyel erre épül majd a OnePlus első hasonló telefonja. Utóbbi pedig szinte biztosan kapható lesz nálunk is.

Habár az Oppo Find N2 mindössze fél évvel ezelőtt jelent meg, egy új szivárogtatás az utód szinte minden fontosabb jellemzőjét leleplezte. Az okostelefon nagy valószínűséggel az Oppo Find N3 nevet fogja kapni, az új részleteket Yogesh Brar és a 91Mobiles csapata osztotta meg a nagyvilággal.

Az okostelefon belsejében állítólag Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet ketyeg majd, vagyis elsőként a széria történetében Qualcomm chip kerül a mobil belsejébe. A lapkakészlet mellé akár 16 GB RAM, valamint 512 GB háttértár is lehet a választott konfigurációtól függően.

Az Oppo Find N3 az elődjénél némileg méretesebb, 8 hüvelykes hajlítható képernyőt kaphat, míg a külső megjelenítő 6,5 colos lehet. Ami a két panelben közös, az a 120 Hz-es képfrissítés és az OLED technológia.

A hajlítható mobil burkolata alá 4800 mAh kapacitású akkumulátort szerelhetnek, amely állítólag támogatni fogja a 80 wattos vezetékes gyorstöltést. A készülék hátoldalán tripla kamerás képrögzítő rendszer foglalhat helyet, amelynek élén egy 50 megapixeles, optikai képstabilizátorral felvértezett elsődleges modul áll majd egy 48 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 32 megapixeles periszkópos egység társaságában.

Érdemes megjegyezni, hogy ezek a jellemzők nem csupán lenyűgözők, de eléggé hasonlóak azokhoz a specifikációkhoz, amelyeket a OnePlus V Fold kapcsán emlegetnek. Így aztán még inkább megerősítést nyernek azok a spekulációk, melyek szerint a OnePlus hajlítható mobilja lényegében egy átnevezett Oppo Find N3 variáns lesz. Ez nem feltétlenül rossz dolog, hiszen az Oppo hajlítható mobiljai csak korlátozottan elérhetők a globális piacokon. Ellenben a OnePlus V Foldot valószínűleg könnyebb lesz beszerezni a kínai határokon kívül.

Forrás: PhoneArena borító: DigitalTrends

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid