Kiszivárogtak a Huawei P60 Pro jellemzői

0

Jelenlegi tudásunk szerint a Huawei P60 készülékek valamikor márciusban fognak debütálni, de már jóval a megjelenés előtt elkezdtek szállingózni az értesülések az okostelefonok kapcsán. Nem először hallunk a Pro modellről, de az újabb szivárogtatásban már a belsejében zakatoló processzorról is említést tesznek, amely a Snapdragon 8 Gen 2 lesz.

A kínai gyártó továbbra is nyögi az amerikai kereskedelmi tiltásokat, így a Huawei P60 Pro burkolata alá egy olyan Snapdragon 8 Gen 2 variáns kerül, amely legfeljebb 4G hálózatokkal lesz kompatibilis. Az új szivárogtatás megerősítette, hogy az okostelefon 6,6 colos, 120 Hz-es, 1440p+ felbontású OLED képernyővel lesz felszerelve, aminek takarásában a már említett lapkakészlet mellett egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor foglal helyet. A telep állítólag támogatni fogja a 100 wattos vezetékes, illetve az 50 wattos vezeték nélküli töltést is.

A Huawei P60 Pro hátoldalán Sony IMX888 szenzoron alapuló 50 megapixeles elsődleges képrögzítő foglal majd helyet, amely mellé egy szintén 50 megapixeles ultraszéles látószögű modul társul be, mégpedig Sony IMX858 érzékelővel felvértezve. A hátoldal éke lesz még egy 64 megapixeles telefotó egység, amelynek belsejében OmniVision OV64B szenzor teljesít majd szolgálatot. Nem kifejezetten új információk ezek, de legalább megerősítik a korábban hallottakat.

Előzetes renderek

A további említésre méltó jellemzők közé sorolható a készülék külső borításának IP68 besorolása, illetve a P60 által futtatott operációs rendszer, ami Harmony OS 3.0 lesz. A márka iránt érdeklődők számára valószínűleg az a legnagyobb kérdés, hogy a Huawei P60 Pro mikor jelenik meg globálisan, illetve hogy a kínai határokon kívül mennyibe fog kerülni. Sajnos ezekre egyelőre nem tudunk válaszolni, de ahogyan közeledik a bemutató napja, vélhetően úgy nyerünk majd egyre tisztább betekintést a készülékkel kapcsolatos dolgokba. Csak győzzük kivárni türelemmel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid