Rövid kicsomagoló videón a Samsung Galaxy S23 Ultra

0

Habár a Samsung Galaxy S23 modellek bemutatójára február elsején kerül sor, néhány példány idő előtt kikerült az emberek kezébe, akik természetesen nem tudták megállni, hogy az okostelefonokról, vagy az általuk készített képekről ne publikáljanak valamit a közösségi médiában. A közzétett anyagok között van egy kicsomagoló videó is, amelynek főszereplője a Galaxy S23 Ultra.

A csúcskategóriás okostelefon kicsomagolása közben nem érnek bennünket meglepetések, a készülék mellé alig jár tartozék. A doboz egy kicsit változott, maga a telefon viszont nem sokat.

Az új és a jelenlegi modell látványosan hasonlít egymásra, emiatt első pillantásra elég nehezen lehet különbséget tenni közöttük. Az avatott szem azonban észleli az eltéréseket. Példának okáért a hátlapi kamerák mostantól valamivel nagyobbak, illetve az egyes érzékelők körüli ezüst kereteknek köszönhetően jobban elhatárolódnak egymástól.

A képernyő is egy kicsit laposabb kialakítású, valamivel finomabb lett a panel oldalsó görbülete. Lehet, hogy egyeseknek emiatt egy kicsit kényelmetlenebb lesz a Samsung Galaxy S23 Ultra fogása, mások viszont, akik nem igazán kedvelik az ívelt képernyőket, vélhetően ünnepelni fogják ezt a dizájnt.

A kicsomagoló videót publikáló Twitter-felhasználó a felvételen kívül megosztott néhány olyan képet is, amelyet állítólag a mobillal készített. A fotók alapján a Samsung jelentősen javított a zoomon, egy olyan kép, ami 30x zoommal készült, nagyjából ugyanolyan minőségű lesz, mint egy 20x zoom az előző generáción. A képeket az úriember Twitter fiókjára kattintva tudjátok megtekinteni.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid