Kiszivárogtak a Samsung Galaxy Tab A7 Lite jellemzői

0

A változatosság gyönyörködtet elvén most egy táblagépes hírt szállítunk nektek, amelynek főszereplője a tavaly szeptemberben debütált Samsung Galaxy Tab A7 vélhetően a közeljövőben érkező Lite variánsa. A készülékről kiszivárgott egy renderelt kép, grátiszban pedig még egy rakás jellemzőjét is megtudhatjuk az alsóbb árszegmensekben rajtoló tabletnek.

A hírek forrása a már sokat bizonyított szivárogtató, Evan Blass, aki általában megbízható értesülésekkel látja el a telekommunikáció, és úgy általában technológiai vívmányok iránt érdeklődő szakmát, illetve a rajongókat. Bennfentes forrásai szerint a Samsung Galaxy Tab A7 Lite burkolata alatt MediaTek Helio P22T lapkakészlet végzi majd a számításokat, mégpedig 3GB RAM társaságában.

A táblagép energiaellátását egy 5100 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd, a megjelenítő képátlója pedig 8,4 colos lesz, bár ez ellentmond bizonyos korábbi értesüléseknek, amelyekben a készüléknek 8,7 hüvelykes megjelenítőt jósoltak.

Nem ez a táblagép fogja elhozni az efféle szerkezetekre szerelt teljesen felesleges kamerák alkonyát, a képrögzítő egységek tehát most sem maradnak el, de felbontásuk és egyéb tulajdonságaik még ismeretlenek. Egyelőre azt sem tudni pontosan, hogy mikor debütál a Galaxy Tab A7 Lite, de a kiszivárgott promóciós anyag szerint a táblagép valamikor júniusban érkezhet egy másik olcsósított modell, a Galaxy Tab S7 Lite társaságában.

A várható árazás jelenleg nem ismert, de valószínűleg igyekeznek majd minél jobban lefaragni az összegből, hogy a masina kelendő legyen a számtalan ázsiai kihívó ajánlataival szemben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid