Úgy törik a Lenovo Legion Duel 2, mint a ropi

0

Nagyon sok okostelefon köt ki Zack Nelson kezei között, aki ha nem is tudományos pontossággal, de jó érzékkel reprezentálja, hogy egy adott készülék mennyire bírja a strapát. Az adott terméket mindenféle teszteknek és erőpróbáknak veti alá, a folyamatot pedig videón örökíti meg. Legújabb áldozata a Lenovo minap bemutatott gamer okostelefonja, a Legion Phone Duel 2 volt, ami kis túlzással úgy tört el, mint a ropi, a YouTube-videós szokásos hajlítási tesztjén.

Mostanában ezek a gamer telefonok nem szerepelnek valami rózsásan a strapateszteken, ha emlékeztek, az Asus ROG Phone 5 is könnyedén eltört a videós kezei között, pedig a felvételen is jól látható, nem alkalmazott különösebben sok erőt, amikor hajlítani próbálta. A Legion telefon hasonló belső és külső kialakítást kapott, mint a tajvaniak készüléke, és pont úgy el is törik köszönhetően annak, hogy az oldalsó kereten lévő antennacsíkok a mobil gyenge pontjai. A készülék végül három részre roppan a próba során, habár az előlapi üveg valami csodából kifolyólag egyben marad.

Egyébiránt a Lenovo Legion Duel 2 papírforma szerint teljesít. Az üvege a Mohs keménységi skála szerinti 6-os szinten kezd karcolódni, ha ennél keményebb tárgyak érik a mobil külső borítását, a behatás még látványosabb lesz. A forróságot a kijelző egész jól bírja, de nagyjából 33 másodperc múlva a pixelek feladják, és soha többé nem jönnek helyre. Mondjuk nem tudjuk, ki teszi ki a telefonját egy öngyújtó hőjének, de legalább itt olyan kérdésekre is választ kapunk, amiket senki nem tett fel.

Végső soron a szokásosat tudjuk javasolni: a Lenovo gamer telefonját használd tokban, ha lehet ne tedd farzsebbe, és még véletlenül se ülj rá. A fenti videót pedig ajánljuk megtekintésre, nem hátrány, ha tudsz egy keveset angolul, de a felvétel anélkül is teljesen élvezhető lesz.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid