Korábbi népszerű Xiaomi telefonokra indult meg az Android 11-es frissítés

0

A Xiaomi folyamatosan frissíti a mobiljait Android 11-re, már számos modelljük megkapta a friss rendszert, és most újabbak csatlakoztak a sorhoz, ráadásul meglehetősen népszerű típusok!

Elkezdődött a kamerabajnok Xiaomi Mi Note 10 mobilok Android 11-es szoftverének kiadása, továbbá az alap Redmi Note 8 is megkapta az aktuális rendszert. A frissítések Európa-szerte megindultak, és tartalmazzák a februári biztonsági csomagot is.

Xiaomi Mi Note 10

Az Android 11-et természetesen nem önmagában, hanem friss MIUI 12-es felülettel kapjál meg a telefonok, bár nem a legújabb MIUI 12.5-ről van szó, ami a Xiaomi Mi 11-gyel debütált. A Mi Note 10 és a Mi Note 10 Pro esetében 12.1, a Redmi Note 8-nál pedig 12.0 lesz a verziószám.

Egyébként korántsem új telefonokról van szó, a Mi Note 10 modellek és a Redmi Note 8 is 2019 második felében debütáltak Android 9.0-val, és már akkor is a középkategóriába tartoztak.

Nálam egyébként még nem dobta fel a Mi Note 10 a frissítési lehetőséget, de általában szakaszosan zajlik a folyamat, érdemes türelmesen várni.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid