Friss infók a HTC 2018-as újdonságairól

0

A szokásos pletykák keringenek a HTC-ről most is: kevesebb modell, felső-középkategóriás és csúcskészülékekre fókuszálás, és a többi. Mivel 2018 már itt van a nyakunkon, érdemes végigfutni mit jósolnak a “bennfentesek” a vállalattal kapcsolatban. A tervek szerint kapunk egy középsúlyú HTC U11+ változatot, illetve ejtünk pár szót a következő zászlóshajóról is. 

Szóval a tajvaniak állítólag piacra fognak dobni egy újragondolt U11+ változatot januárban, mégpedig középkategóriás specifikációkkal. Nagyon úgy fest, ez nem más, mint a korábban górcső alá vett Ocean Harmony, ami várhatóan Qualcomm Snapdragon 652 lapkával, 4 GB RAM-mal, 64 GB belső tárhellyel, valamint egy 5.99 colos, 18:9 képarányú kijelzővel igyekszik majd levenni lábáról a potenciális vásárlókat.

HTC U11+

Utána pedig ha minden jól megy érkezik a vállalat csúcsragadozója, vagyis a HTC U12, habár pontos dátumok még pletykaszinten sincsenek egyelőre. A kérdéses okostelefon Qualcomm Snapdragon 845-tel a belsejében fog debütálni, szinte borítékolható a hátlapi duál kamerakészlet, és talán egy 4K felbontású megjelenítő is belekerülhet a képzeletbeli kalapba.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid