Megfizethető Pixel készüléken dolgozhat a Google

0
Egyelőre csak remélhetjük, hogy valóban készül egy olcsóbb Pixel mobil, hiszen eddig csak a csúcskategóriában indultak, pedig biztosan lenne igény egy megfizethetőbb alternatívára, ráadásul úgy tűnik, hogy a Google meg is találta hozzá a tökéletes hardvert.
Rossz hír sajnos, hogy ez nem motsani projekt, mivel idén szinte biztosan csak két mobilt adnak majd ki, amik a Pixel 3 és Pixel 3 XL névre hallgatnak. Ezeket állítólag a Foxconn gyártja majd, a paneleket pedig az LG Display szállítja hozzájuk.
Emellett azonban olyan infók is keringenek, miszerint máris elkezdtek dolgozni egy kicsit lejjebb pozicionált telefonon is, amit a Qualcomm legújabb felső-középkategóriás chipje hajtana, a Snapdragon 710. Ez remek választás lenne, hiszen nagyon jó teljesítményt nyújt, és az ára jóval a 8-as széria alatt van.
Sajnos azonban mást még nem lehet tudni, így illik némi fenntartással kezelni az infót, hiszen semmilyen garancia nincs arra, hogy tényleg tervez ilyet a Google. Kicsit meglepőnek tűnik elsőre a hír, hiszen eddig erre nem volt példa, mivel mindig egyfajta követendő referenciát próbáltak állítani a felső kategóriának.
Azt azonban ne felejtsük el, hogy nem is olyan régen megvásároltak egy teljes divíziót a HTC-től, amely nem mellesleg mobilfejlesztéssel foglalkozik, és ezt bizonyára nem véletlenül tették.
Forrás: Phonearena
Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid