KUGOO elektromos rollerek akcióban EU raktárról, pár napos szállítással

0

Hamarosan itt a tavasz és a jó idő, és idén minden eddiginél népszerűbbek lesznek az elektromos rollerek, amelyek egy kiváló közlekedési alternatívát jelentenek. Ha szeretnél egy bevált járgányt, de nem akarsz egy vagyont kifizetni érte, akkor mindenképpen nézd meg a KUGOO rollereit, ugyanis van olyan típus, ami már 90 ezer Ft alatt beszerezhető Geekbuying friss akciójában. A szállítás ráadásul európai raktárról történik minden esetben, így pár nap alatt megkapod a csomagot vámmentesen.

KUGOO S1

Ár/érték arányban nem sok ellenfele van a KUGOO S1-nek, hiszen egy megbízható, gyors, nagy teherbírású, erős motorral szerelt járgányról van szó, ami most olyan 86.900 Ft-os áron megrendelhető. Csak hogy pár adatot említsünk: 350W-os motor, 3 sebességfokozat, 30 km/h végsebesség, akár 30 km hatótáv, 120 kg teherbírás, állítható kormánymagasság, összecsukható kivitel, és az egész mindössze 11 kg-ot nyom.

Egyébként mi is teszteltük korábban a KUGOO S1-et, és azóta is használatban van, mindenféle probléma nélkül teszi a dolgát, ennyi pénzért kiváló vétel. A Geekbuying oldalán a NEWYEAR5OFF kuponkódot kell felhasználni a rendelés során, így az ár 279,74 dollárra csökken, ami kb. 86.900 Ft. A szállítás ingyenes, és futár hozza a rollert pár napon belül, mindenféle vámolási macera nélkül. További részletek és rendelés ezen a linken.

Csomagban is megvásárolható a KUGOO S1, íme pár további ajánlat:

KUGOO S1 Pro

A KUGOO S1 frissített változata lett az S1 Pro, ami vastagabb hátsó kereket kapott, vannak extra lámpák a kormány két oldalán, alul pedig fényvisszaverők (ezt is teszteltük egyébként). Az aksi kicsit nagyobb lett, és a roller is nehezebb valamivel, de a hatótáv nem igazán változott.

A motor ugyanaz, és a végsebesség is maradt, a dizájn viszont talán egy kicsit mutatósabb lett. A KUGOO S1 Pro a NEWYEAR5OFF kuponkóddal 327,39 dolláros áron rendelhető, ami nagyjából 101.900 Ft, és itt is ingyenes a szállítás EU raktáról. További részletek ezen a linken.

KUGOO ES2

A KUGOO ES2 már egy prémiumabb kivitelű roller, vastagabb kerekekkel, és maga az egész járgány is nagyobb, illetve nehezebb (~16 kg), mint az S1 vagy az S1 Pro. A teherbírás itt 100 kg, a végsebesség 25 km/h, a maximális hatótáv pedig 25 km.

Persze vannak még extrák, a kijelző szebb lett például, hátra tárcsafék került, erősebb a lámpa, és okostelefonos alkalmazással is összekapcsolható a roller (a tesztünket itt találod). Az ára pedig most 349,55 dollár a NEWYEAR5OFF kuponnal, így a végösszeg olyan 109 ezer Ft lesz gyors, ingyenes szállítással. A Geekbuying oldalán tudod megrendelni.

KUGOO M2 Pro

Az M2 Pro tudásra az ES2-höz áll a legközelebb, a legnagyobb különbség a dizájnon kívül, hogy ez nem tömör, hanem fújható gumikat kapott. Emiatt kevésbé ráz rossz úton, viszont fennáll a defekt veszélye.

A motor 350 W-os, a teherbírás 120 kg, a végsebesség 25 km/h, a maximális hatótáv pedig elvileg 30 km, de ennél azért kevesebbel érdemes számolni. Itt is van okostelefonos csatlakozási lehetőség, és az ár 448,17 dollár lesz a NEWYEAR5OFF kuponnal, ami durván 139 ezer Ft. Részletek és vásárlás ezen az oldalon.

KUGOO Kirin M4

Ez már nem egy átlag felhasználásra alkotott roller, ugyanis a bivalyerős 500 W-os motor révén akár 45 km/h végsebességet is el tud érni, ami már elég félelmetes. A teherbírása 150 kg, a maximális hatótáv 45 km, és nagyon komoly fékeket, illetve felfüggesztést kapunk.

A KUGOO Kirin M4 már nem annyira olcsó, de ár/érték arányban ez is verhetetlen. Ez az erős masina most 594,31 dolláros áron szerezhető be a NEWYEAR5OFF kuponnal, így a végösszeg 185 ezer Ft lesz gyors, pár napos szállítással. További részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid