Laptoppá alakítja a Razer Phone-t a Project Linda dokkolója

2

A leginkább gamer eszközök gyártásáról híres Razer egy különleges koncepcióval rukkolt elő, amelyet leleplezett a nyilvánosság előtt is. A Project Linda egy a Razer Phone-hoz szánt kiegészítőt takar, melynek segítségével a tavaly bemutatott okostelefon egy laptoppá alakítható.

A Linda kiegészítő kijelzője QHD felbontású, 13.3 hüvelykes, a képfrissítési rátája 120 Hz, ráadásul a megjelenítő rendelkezik HDR támogatással is. A telefon kijelzője dokkolt állapotban afféle másodlagos képernyőként működik, illetve használható touchpadként is. Természetesen van egy teljes billentyűzetünk, ami személyre szabható Razer Chroma háttérvilágítással van ellátva.

A telefon dokkolt állapotban remekül ki fogja tudni használni a belsejében lévő Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet, illetve a 8 GB RAM által adott lehetőségeket. A laptop dokkoló belsejében 200 GB extra tárhely, a külső részén egy teljes értékű USB-A, USB-C, valamint 3.5 mm-es port is található, utóbbi egyébként magáról a telefonról már lemaradt. A Project Linda dokkoló akkumulátora 53.6 Wh kapacitással rendelkezik, támogatja a gyorstöltést, és a gyártó állítása szerint a telefont akár háromszor is képes teljesen újratölteni. Az egész szerkezet 15 mm vastag, és mindössze 1.25 kg-os.

Akárcsak sok más Razer koncepció esetében, egyáltalán nem biztos, hogy a Project Linda eljut a kereskedelmi forgalmazásig. Egyelőre arról van inkább szó, hogy a gyártó jelezte, hogy ilyen opció is van, és valószínűleg a továbbiakban a rajongókon és a potenciális vásárlókon múlik a nem mindennapi kiegészítő sorsa. Egyébként aki emlékszik a Motorola Astrix 4G készülékre, annyira nem esett hanyatt ettől az ötlettől, anno azt a telefont is hasonló kiegészítővel látták el.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid