Leállt a Facebook, nem működik a Messenger és az Instagram sem

0

Ma kora este váratlanul leálltak a Facebook szolgáltatásai, a közösségi óriás weboldala mellett a hozzájuk tartozó népszerű appok sem működnek. (Frissítés: úgy néz ki, helyreállt a Facebook.)

Október 4-én, délután 17:30 környékén leállt a Facebook és a kapcsolódó szolgáltatások, nem működik többek között a Messenger, az Instagram és a WhatsApp sem.

A downdetector.com szerint rengeteg a panaszos, széles körű leállásról van szó, de egyelőre nem tudni a pontos okokat. Amint kiderül valami, frissítjük a cikket.

  • Frissítés 1: Úgy néz ki, hogy világszintű a probléma. Nem lehet üzeneteket küldeni és fogadni sem. A vállalat egyelőre nem reagált, de remélhetőleg hamarosan orvosolják a problémát.
  • Frissítés 2:  A Facebook közzétett egy posztot Twitteren. Azt írják, tudnak a problémáról, és már dolgoznak azon, hogy minél gyorsabban helyreálljon a rendszer.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy egyeseknél gondot okoz az alkalmazások és termékek elérése. Azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban helyreálljon a rend, és elnézést kérünk a kellemetlenségekért.”

  • Frissítés 3: A Facebook leállása miatt Twitteren gyűltek össze az emberek, a rivális közösségi oldal így reagált: “Helló szó szerint mindenki”

  • Frissítés 4: Már több, mint 4 órája nem működik a Facebook és a kapcsolódó appok, szolgáltatások. Úgy néz ki, komolyabb baj lehet. Nagyon régóta nem volt ilyen hosszú leállás. A vállalat tájékoztatása szerint valamilyen hálózati hiba áll a háttérben.
  • Frissítés 5: Nem sokkal éjfél előtt helyreállt a Facebook, durván 6 órával a leállás után.

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid