Leárazták a Haylou GT1 XR mini fülhallgatót

0

A Xiaomi ökoszisztémájába tartozó Haylou GT1 XR sokak szerint kísértetiesen emlékeztet a Samsung Galaxy Buds fülhallgatóra, és bár valóban akad némi hasonlóság, semmiképpen sem beszélhetünk szolgai másolásról. Összességében véve egy kiváló ár/érték arányú, hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatóról van szó, ami Bluetooth 5.0 modemmel, izzadságálló külső bevonattal, és akár 36 órás üzemidővel igyekszik lenyűgözni bennünket.

A Haylou GT1 XR most mindössze 25,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából nettó 7.850 forintot jelent. További részletek és rendelés ezen a linken!

Megjegyzés: az új vámolási szabályok miatt érdemes számolni a 27%-os áfával és egy kis összegű ügyintézési költséggel. (Bár a Tomtop vámmentes küldést ígér.)

Külső

A fülhallgatók önmagukban mindössze 3,9 grammot nyomnak, kialakításuk kényelmes, az anyaghasználatra sem lehet panasz, igényes műanyagot használtak a gyártás során.

A fülhallgatók külső bevonata ellenáll a víznek és a pornak, igaz csak korlátozott módon, az IPX5 minősítés elsősorban nyirkosság, izzadság elleni védelmet jelent, amelynek köszönhetően a fülesek remek társai lesznek az aktív életet élőknek.

Funkciók

A Haylou GT1 XR belsejében egy fejlett Bluetooth 5.0 chip teljesít szolgálatot, ami a Qualcomm gyártmánya, egészen pontosan a QCC3020-ról van szó. A veszteség nélküli hang és jelátvitel érdekében aptX+AAC támogatással, valamint DSP zajcsökkentéssel vértezték fel a burkolat alatt dolgozó hardvert, ami az alkalmazott vezeték nélküli szabványnak köszönhetően 10 méteres hatótávolságot, csökkentett késleltetést, valamint rendkívül kedvező fogyasztást biztosít.

A készülék bekapcsolást követően automatikusan kapcsolódik a telefonnal, ha korábban már párosítottuk. Vezérlése érintésérzékeny felületek révén történik, a kiváló hangzást pedig 7,2 mm-es hangszórók biztosítják. A készülékkel bármikor megidézhető a párosított eszköz virtuális asszisztense, három gyors egymás utáni érintést követően máris rendelkezésünkre áll Siri vagy a Google Asszisztens.

Bár ez már lassan alapvető, természetesen a szokásos Bluetooth protokollok, mint a HFP/ HSP/ A2DP/ AVRCP mind támogatottak. A vezeték nélküli fülhallgatók rendelkeznek mikrofonnal, így nem csupán zenét hallgatni, de telefonhívások lebonyolítására is teljesen jók lesznek, pláne, hogy CVC zajszűrést kaptak ezek az aprócska egységek.

Üzemidő

Önmagukban a Haylou GT1 XR fülesek nagyjából 5 órán keresztül képesek üzemelni egyetlen feltöltéssel, hála a beépített 43 mAh kapacitású akkumulátoroknak, viszont a készülék mellé jár egy 800 mAh kapacitású teleppel ellátott tárolódoboz, ami powerbank gyanánt is használható, és a többszöri újratöltésnek köszönhetően az üzemidő kitolható akár 36 órára is.

A Haylou GT1 XR most mindössze 25,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából nettó 7.850 forintot jelent. További részletek és rendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: 2021. július 1-től új vámolási szabályok érvényesek, a kis értékű kínai rendelésekre is kell áfát és ügyintézési díjat fizetni. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid