Szeptemberben jöhet Európába a Xiaomi Mi Pad 5

0

Több éves kihagyás után a Xiaomi nemrég új táblagépeket mutatott be, név szerint a Mi Pad 5 és a Mi Pad 5 Pro modelleket. A készülékek elsőként Kínában jelennek meg, de egy friss értesülés szerint hamarosan Európában is kaphatók lesznek.

Frissítés:

A Gizmochina nemrég egy névtelen beszállítói forrásra hivatkozva azt írta, hogy a Xiaomi Mi Pad 5 a következő hónapban, vagyis szeptemberben jelenik meg Európában. Pontosabb dátumot sajnos egyelőre nem tudunk, és az sem derült ki, hogy csak az alap verzióról van-e szó, vagy esetleg a Pro modellről is. Mindenesetre bízunk benne, hogy helytálló az értesülés, ugyanis egész biztosan lenne nálunk is kereslet az új Xiaomi tabletekre.

A Xiaomi Mi Pad 5 és a Pro változat is egy 11 colos, 120 Hz-es megjelenítővel bír, ami támogatja a HDR10 és a Dolby Vision szabványokat. Az alap modellben Snapdragon 860 dolgozik, míg a Mi Pad 5 Pro belsejében Snapdragon 870 található. Utóbbiból lesz egy 5G kiadás is, ami ráadásul egy erősebb, 50 MP-es hátlapi kamerát kap a 13 MP-es szenzor helyett.

Az alap modell akkumulátora 8720 mAh-s, és 33W-tal tölthető, a Pro verzió pedig kicsit kisebb, 8600 mAh-s telepet kapott, de ez már támogatja a 67W-os adaptereket is. Említést érdemel még a négy hangszóró, a négy mikrofon, a Dolby Atmos támogatás, valamint a spéci MIUI for Pad rendszer. Mindkét modell támogatja az érintőtollat, illetve van hozzájuk billentyűzet, de ezeket külön lehet megvásárolni.

Frissítés:

Kapcsolódó cikkek:

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid