Lebukott az 5.5 hüvelykes Xiaomi Redmi Note 2

0

Korábban már volt egy telefon, ami certifikációt kapott a kínai telekommunikációs hivatalnál, és mindenki azt hitte, hogy ez lesz a Xiaomi Redmi Note 2. De az ott zöld utat kapott készülékek általában pár héten belül hivatalosan is bejelentésre kerülnek, ehhez képest a mobilt még mindig nem mutatták be. A Xiaomi mobilja most végre tényleg megkapta tanúsítványát a TENAA-tól, egyúttal a részletekre is fény derült. 

Akárcsak elődje, a Redmi Note 2 is egy 5.5 hüvelykes kijelzőt kap, ami az előzetes pletykák szerint Full HD felbontással büszkélkedhet majd. A készülék azonban minden tekintetben kisebb lesz, mint a korábbi generáció, ami vékonyabb kávákat is jelent többek között. Az új mobil 152.05 x 76.2 x 8.05 mm-es dimenziókkal rendelkezik, míg ugye az előző változat 154 x 78.7 x 9.45 mm-es térbeli jellemzőkkel bírt. A TENAA adatbázisa szerint a Redmi Note 2 egy 3020 mAh-s akkumulátort fog kapni, ami ugyan kisebb, mint az elődé, de remélhetőleg ennek nem lesz kihatása az üzemidőre.

xiaomi redmi note 2

A kínai telekommunikációs hivatal két verziót is tesztelt, de a képek alapján a variánsok semmiben nem különböznek egymástól. Az egyik a kínai hálózatokat támogatja majd, míg a másikat a nemzetközi piacokra szánják. Az előzetes szóbeszédek szerint a mobil 2 GB RAM-ot, MediaTek MT6795 vagy Qualcomm Snapdragon 615-ös chipsetet, 16 GB-os belső tárhelyet, illetve fémburkolatot kaphat. A várható ár, illetve a megjelenés időpontja egyelőre rejtély, de nagy valószínűséggel már nem kell sokat várnunk a mobil hivatalos felbukkanására.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid