Lebukott a Samsung Galaxy J6

0

Úgy látszik idén a Samsung erőt nem kímélve a Galaxy J széria bővítésén munkálkodik, erről árulkodik minden benchmark eredmény és kiszivárgott értesülés, amelyekben a Galaxy J4, valamint a J8 készülékek szerepelnek. A GeekBench-nek köszönhetően most ezek mellett a Galaxy J6 is lelepleződött, ami az SM-J600F modellszámot viseli.

Mivel a Galaxy J család egy tagjáról van szó, akár látatlanban borítékolhatjuk a középkategóriás jellemzőket. A mobil belsejében egy házon belül fejlesztett Exynos 7870 chipset szorgoskodik, ami egyébként a Samsung Galaxy J5 (2017)-ben szintén megtalálható. A 14 nanométeres csíkszélességű lapka nyolcmagos processzorában a Cortex-A53 magok 1.6 GHz-es órajelen pörögnek. Mivel a chipset maximálisan 1920×1080 felbontású paneleket támogat, 1080p-nél élesebb képű kijelzője vélhetően nem lesz a telefonnak.

A mobilban 2 GB RAM található, és említésre méltó lehet még az is, hogy a készüléken a tesztelési folyamat ideje alatt Android 8.0 Oreo rendszer futott. Többet egyelőre nem tudni a Galaxy J6-ról, de a naprakész operációs rendszer már önmagában nem rossz fegyvertény, és a tesztelések alapján a bemutató sem várat már sokat magára.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid