Nem átverés, valóban jön a hajlítható Samsung mobil

0

Legutoljára akkor hallottunk a Samsung hajlítható kijelzős okostelefonjáról, amikor az év elején különféle jelentések szerint a dél-koreai vállalat titokban bemutatta üzleti partnereinek a készülék prototípusát. A rejtélyes eseményre az idei CES kiállításon került sor. Most a Samsung Mobile vezetője személyesen értesítette a nagyközönséget, hogyan áll a futurisztikus telefon projektje. 

DJ Koh a Samsung Galaxy S9 széria bemutatója után egy interjúban azt nyilatkozta, folyamatosan dolgoznak a nem mindennapi okostelefonon, és hogy szó sincs semmilyen átverésről vagy reklámfogásról, a készülék nagyon is létezik. Mindössze teljes bizonyosságra van szükségük, miszerint a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítják ezzel a termékkel, ami egy teljesen új kategóriát fog teremteni.

Koncepció

A mobilrészleg első embere nem árult el további részleteket az újdonság debütálásának várható időpontjáról, és sajnos a mobil hardverét illetően sem fedett fel további érdekességeket. Állítása szerint ezekre egészen a bemutató napjáig várnunk kell. Szintén ugyanebben az interjúban említette meg, hogy a Bixby által vezérelt okoshangszóró valamikor az idei év későbbi részében fog megérkezni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid