Lefotózták a Samsung Galaxy S23 Ultra akkumulátorát

0

Bár közeledik az év vége, még mindig hónapokra vagyunk a Samsung Galaxy S23 mobilok bemutatójától. Hogy a várakozási idő kicsit könnyebben teljen és a felhajtás se lankadjon, napvilágra került egy fotó, amelyen a Galaxy S23 Ultra akkumulátora látható.

Az itt látható fénykép Ice Universe jóvoltából vált közkinccsé, a fotón a Samsung Galaxy S23 Ultra belsejében található akkumulátor látható. A csúcskategóriás okostelefonban ez az 5000 mAh kapacitású telep biztosítja majd a hardveres komponensek energiaellátását.

Azt nem tudni, hogy a fénykép hol és mikor készült, de nagy valószínűséggel egy tanúsítványi tesztelés közben lőtte valaki.

Az eddigi értesülések alapján a Samsung Galaxy S23 Ultra formatervét tekintve nem fog különbözni a jelenlegi modelltől, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek újítások, innovációk. Mondjuk ezek az akkumulátort nem igazán fogják érinteni, amely továbbra is 45 wattos töltéssel lesz táplálható.

Ami viszont a kamerakészletet illeti, az elsődleges kamera egy új Samsung ISOCELL érzékelővel lesz felszerelve, amely 200 megapixeles felbontással büszkélkedhet. Az 1/1,3 hüvelykes szenzor 0,6 µm-es pixelekkel és f/1,7 rekeszértékkel rendelkezik a hírek szerint. A hátoldalon található 10 megapixeles periszkópos érzékelő viszont valószínűleg ugyanaz lesz, mint ami a Galaxy S22 Ultra hátlapján szolgál.

Ilyen lesz a Galaxy S23 Ultra

Annyit tudni még, hogy az előlapot egy 6,8 hüvelykes, 3088 x 1440 pixel felbontású AMOLED megjelenítő tölti majd ki, amelyet egy nagyobb felülettel ellátott ujjlenyomat-olvasó egészít ki.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid