Két érdekes Lemfo okosórát árazott le a Tomtop

0

A Tomtop jóvoltából most akciósan rendelhető két vagány Lemfo okosóra. Az egyik kifejezetten a sportos életvitelt követőknek készült, vízálló külső borítás, fiatalos és modern külalak, egy rakat sporttal kapcsolatos üzemmód, és mindenekfelett nagyméretű, magas pixelsűrűségű képernyő jellemzi, ráadásul a belsejében egy igazi különlegességet rejt. A másik készülék pedig akár egy okostelefont is képes kiváltani, hiszen saját beépített LTE modemmel, SIM kártya foglalattal, duál kamerával, GPS navigációval, valamint mikrofonnal és hangszóróval is bír. Ismerjétek meg a Lemfo LEMD, valamint a Lemfo LEM12 órákat!

Lemfo LEMD okosóra

A készülék belsejében egy vezeték nélküli fülhallgató számára van kialakítva a hely, szóval az óra beszerzésével nem csupán egy sportos időmérő eszköz, de egy pár Bluetooth füles is a birtokunkba kerül. ACC támogatás, 0,9 mm-es driverek és Hi-Fi hangzás jellemzi ezeket az apróságokat.

Az eszköz megjelenítője 1,3 hüvelykes, és LCD panelről van szó, amelyen 360 x 360 képpont sorakozik. Az óra pulzusmérő, lépésszámláló, vérnyomásmérés, valamint véroxigénszint-mérés funkciókkal is rendelkezik, illetve monitorozza az alvási minőséget. A burkolat alatt Bluetooth 5.0 modem található, amelynek segítségével szinte bármilyen okostelefon vagy táblagép párosítható az eszközzel, ezután értesítéseket kapunk minden fontos történésről, hívásról, szöveges üzenetről. Az óra külső burkolata 316L típusú rozsdamentes acélból készült, amely az elemeknek is ellenáll, mégpedig az IP67 minősítésnek megfelelően. A rengeteg sport üzemmód mellett lehetőségünk van irányítani a párosított eszköz kameráját, annak multimédia lejátszóját, ezeken kívül pedig van még stopper, ébresztőóra, mozgás figyelmeztetés, illetve a telefont is meg lehet csörgetni, ha nem találjuk. A Lemfo LEMD okosóra most mindössze 54,9 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából, ami magyar pénzben durván nettó 17 500 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Lemfo LEM12 okosóra

“Májkül, ez már szinte egy icipici számítógép”

Talán minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a szerkezet képes helyettesíteni egy belépőszintű okostelefont. A legfontosabb jellemzők között megtalálható az 1,6 colos, 400 x 400 pixeles felbontással rendelkező megjelenítő, az LTE modem, egy 5 és egy 8 megapixeles kamera, a 9 sport üzemmód, a beépített GPS navigáció, illetve a külső burkolat IP67 minősítéséről sem szabad megfeledkezni. Az okosóra/telefon hibrid belsejében egy MediaTek lapkakészlet végzel számításukat 3 GB RAM, valamint 32 GB belső tárhely mellett. A készülék feloldására arcfelismerést is használhatunk. Az óra belsejében egy 900 mAh kapacitású akkumulátor található, de a készülék mellé jár egy szintén 900 mAh-s hordozható aksi, amivel bármikor újra lehet tölteni a kiegészítőt. Persze a szokásos okosóra funkciók is elérhetőek, van pulzusmérő, lépésszámláló stb. Az óra Android 7.1.1 operációs rendszert futtat. A Lemfo LEM12 okosóra most 149,99 dollárért lehet a miénk, ami hazánk valutájában durván nettó 48 000 forintot jelent. További tudnivalók, megrendelés ezen a linken!

 

Akad még néhány akciós termék a felhozatalban, érdemes ezeket is megnézni!

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid