Lencsevégre kapták a Huawei Mate 8-at

0

Az alább megtekinthető képek állítólag az idén szeptemberben bemutatott Ascend Mate 7 folytatásáról készültek, amely egyébként egy remekül sikerült készülék volt. Bár a képeken nem látszódik teljes pompájában az új modell, így is le lehet szűrni néhány apróságot az újdonság kapcsán – feltéve, ha valóban azt látjuk ezeken a fotókon.

A kijelző mérete – 6 col –  szemlátomást nem lesz kisebb, és ha figyelembe vesszük Yu Chengdong Huawei vezérigazgató nemrég elhangzott lesajnáló nyilatkozatát a QHD felbontású megjelenítőkről, a Full HD rezolúció is szinte borítékolható. A nevet sem írtam el a címben, hiszen a Huawei többé nem használja az Ascend márkajelzést a telefonjain.

Alleged-photos-of-the-Huawei-Mate-8 (1)

Alleged-photos-of-the-Huawei-Mate-8

A képek tanúsága szerint a dizájnban sem lesznek komoly változások, ami talán annyira nem is baj, hiszen az elődnek is pompás külső adottságai voltak. Számíthatunk tovább a Kirin 930-as chipsetre, és valószínűleg 3 GB RAM-nál kevesebb nem kerül az új készülékbe sem. Ennél mélyebben nem érdemes belemenni a találgatásokba, figyelni fogom a fejleményeket, és amint van valami konkrét hír a készülő phablet háza táján értesíteni foglak Titeket!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid