Akció: Lenovo fülhallgatók dupla csomagban a Tomtop oldalán

0

A Tomtop jóvoltából két Lenovo márkájú vezeték nélküli fülhallgatót vásárolhattok meg, mégpedig dupla csomagban. Ha éppen most keresel hallójáratba illeszkedő mini fülest, és mondjuk meglepnéd az egyik szeretted is vele, vagy csak szimplán jól jön egy tartalék, akkor érdemes csekkolni ezt a friss promóciót. 

Lenovo LivePods LP40

Ezek a fülesek félig hallójáratba illeszkedő kialakítást kaptak, belsejükben 13 mm-es meghajtók gondoskodnak a megfelelő hangzásról, miközben a stabil vezeték nélküli kapcsolatokat egy Bluetooth 5.0 chip biztosítja.

A fülesek iOS és Android eszközökkel Is használhatók. Az irányítás érintésérzékeny felületek révén történik, és persze ezúttal is kapunk melléjük egy töltésre és tárolásra is egyaránt használható dobozkát.

A készülék mindenestül 25 grammot nyom, tokkal együtt is lazán zsebre lehet vágni. Természetesen a fülesek nem csak zenét hallgatni, hanem telefonhívásokat lebonyolítani is tökéletesek, a beépített mikrofonoknak köszönhetően.

Bluetooth 5.0 = alacsony késleltetés

Lenovo LivePods LP40 fülhallgató most mindössze 23,99 dolláros áron kapható dupla csomagban a Tomtop jóvoltából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából nettó 8900 Ft-ot jelent.

Ezért az összegért tehát két darabot kapsz, és a színeket is tudod variálni, fekete és fehér változat van. További részletek és rendelés ezen a linken!

A webshop kínál egy úgynevezett “Duty Free Shipping” szállítási opciót, ami elvileg vámmentes, de mivel kínai raktárról jön a termék, így ez nem 100%-os, előfordulhat némi extra költség.

Lenovo QT82

Ez a remek kis füles nem először szerepel lapunk hasábjain, ha esetleg nem találkoztál volna vele, akkor most mindenképp érdemes megismerkednetek. ABS és polikarbonát borítású fülesek ezek, amelyek még a nedvességgel és a porral szemben is bírnak némi ellenállással, mégpedig az IPX5 minősítésnek megfelelően.

Például így az izzadtság nem tehet kárt a fülesek finom elektronikájában, vagyis kiváló eszközök lehetnek sportolás mellé. Annak a bizonyos finom elektronikának a központi eleme egy Bluetooth 5.0 modem, amelynek köszönhetően a vezeték nélküli kapcsolatok nem csupán stabilak lesznek, de akár 10 méteres is lehet a hatótávolságuk, persze nyílt téren.

Az alkalmazott Bluetooth technológia alacsony késleltetést biztosít, szóval nem csak zenét hallgatni, hanem akár játszani, vagy filmeket nézni is lehet a Lenovo fülhallgatójával. Hogy a mélyebb hangtartományok is élvezhetőek legyenek, a fülhallgató belsejébe 13 mm-es meghajtók kerültek. A fülesek ezúttal is el lettek látva egy bölcsővel, ami egyszerre tárolja őket, és mivel rendelkezik egy beépített aksival, tölti is azokat. Önmagukban a fülhallgatók nagyjából 5-6 órát képesek működni egyetlen feltöltéssel, ezt lehetséges megtöbbszörözni a dokkoló segítségével.

A fülesek vezérlése szintén érintőfelületek révén történik, és persze headset gyanánt is használhatjuk a QT82-t, a hívások színvonaláról a CVSD beszéd-dekódoló algoritmus gondoskodik.

A Lenovo QT82 fülhallgató most dupla csomagban mindössze 24,72 dolláros áron rendelhető a Tomtop webáruházából, ez az összeg nagyjából nettó 9200 Ft-ot jelent magyar valutában. Ha szeretnél többet tudni, rendelni, akkor kattints bátran erre a linkre!

A webshop kínál egy úgynevezett “Duty Free Shipping” szállítási opciót, ami elvileg vámmentes, de mivel kínai raktárról jön a termék, így ez nem 100%-os, előfordulhat némi extra költség.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid