Két darab Lenovo QT82 fülhallgatót adnak most potom pénzért

0

A Cafago legújabb akciójában most majdnem egy áráért szerezhettek be két Lenovo QT82 vezeték nélküli fülhallgatót. A készülékek fehér és fekete színben pompáznak, támogatják a Bluetooth 5.0 szabványt, IPX5 minősítésnek megfelelően ellenállnak a nedvességnek, üzemidejük pedig elérheti akár a 6 órát is, amit az akkumulátoros tároló képes megtöbbszörözni.

A Lenovo QT82 vezeték nélküli fülhallgató dupla kiadásban – kvázi két készüléket kapsz majdnem egy áráért – most mindössze 25,06 dolláros, vagyis megközelítőleg 9300 Ft-os áron lehet a tiétek.A készletek gyorsan fogynak, nem tudjuk, meddig tart ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A webshop kínál egy úgynevezett “Duty Free Shipping” szállítási opciót, ami elvileg vámmentes, de mivel kínai raktárról jön a termék, így ez nem 100%-os, előfordulhat némi extra költség.

Lenovo QT82 ismertető

A fülhallgató külső borítása ABS műanyagból és polikarbonátból készült. A fülesek mellé jár egy aprócska bölcső is, amelynek belsejében egy 500 mAh kapacitású akkumulátor található, ez képes többször is újratölteni őket.

A készüléket akár sportolás közben is használhatjuk, mivel a külső bevonata IPX5 minősítésnek megfelelően áll ellen az enyhébb nedvességnek, például az izzadságnak.

A Lenovo QT82 fülhallgató belsejében Bluetooth 5.0 chip található, amelynek köszönhetően a vezeték nélküli összeköttetések stabilak maradnak, ráadásul megnő a hatótávolság, ami akár 10 méteres is lehet nyitott térben.

Az alkalmazott technológiának köszönhetően a késleltetés is a lehető legkisebb lesz, így nem csak zenehallgatáshoz, hanem akár játékhoz, filmezéshez is jó lehet a füles.

A mérethez és az árhoz képest korrekt hangzásról a 13 mm átmérőjű meghajtók gondoskodnak, ami azt jelenti, hogy érzékelhetőek lesznek a mélyebb tartományok is.

A fülhallgatók önmagukban nagyjából 5-6 órán át képesek üzemelni egyetlen feltöltéssel, ezt képes megtöbbszörözni a fülesek mellé adott tárolódobozka.

A Lenovo QT82 vezérlése már nem gombok, hanem érintésérzékeny felületek révén történik, ami valljuk be, jóval a komfortosabb megoldás.

A fülhallgató nem csupán zenét hallgatni, hanem telefonhívások lebonyolítására is tökéletesen alkalmas. A hívások mindig tiszták lesznek, köszönhetően a CVSD beszéd-dekódoló algoritmusnak.

Még egyszer az anyagiak:

A Lenovo QT82 vezeték nélküli fülhallgató dupla kiadásban – kvázi két készüléket kapsz majdnem egy áráért – most mindössze 25,06 dolláros, vagyis megközelítőleg 9300 Ft-os áron lehet a tiétek. A készletek gyorsan fogynak, nem tudjuk, meddig tart ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A webshop kínál egy úgynevezett “Duty Free Shipping” szállítási opciót, ami elvileg vámmentes, de mivel kínai raktárról jön a termék, így ez nem 100%-os, előfordulhat némi extra költség.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid