LG G3 törésteszt

0

Nagyon nem mindegy, hogy egy 1-200 ezer Ft-os telefon mennyire strapabíró, és akár ez is fontos szempont lehet a vásárlásnál. Szerencsére vannak töréstesztek, amikből megtudhatjuk, hogy hozzávetőlegesen mekkora kárra számíthatunk például egy leejtés során.

A következő videóban először vállmagasságból ejtik le az LG G3-at, és azon kívül, hogy leesik a hátlap, viszonylag kicsi a baj. A telefon működőképes marad, de azért egy kicsit ütött-kopott lesz az alja.

A második kísérlet már veszélyesebb, mivel itt a kijelzővel lefelé ejtik le a készüléket. Ez meg is teszi a hatását, hiszen azon kívül, hogy pókhálósra törik a kijelző, már az érintéseket sem veszi be.

lg-g3-tores

Persze érdemes megjegyezni, hogy egy leejtésnél nagyon sok múlik a szerencsén. Lehet hogy semmi baja nem lesz a készüléknek, de akár alacsony magasságból is keletkezhet komoly kár. Mindenesetre ebben az árkategóriában már nagyon ajánlott egy minőségi védőtok beszerzése, még akkor is, ha ettől nagyobb és esetleg csúnyább lesz a készülék.

Az LG G3 egyébként hamarosan hazánkban is kapható lesz, függetlenül 180 ezer Ft-os árra lehet számítani. További részletek itt: LG G3 árak és megjelenés

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid