LG G4 – videón az 5.5 colos QHD kijelző

0

Az LG apránként csorgatja az információkat hamarosan bemutatásra kerülő csúcsmodelljéről, amelyet április 28-án fednek fel a nagyérdemű előtt. A legfrissebb előzetesből kiderül, hogy nem minden QHD felbontású kijelző egyforma, és hogy az LG G4 megjelenítője élen jár az innovációban. 

Azt már eddig is tudtuk, hogy az új zászlóshajó egy QHD, azaz 2560×1440 felbontású IPS kijelzőt fog kapni, akárcsak az előző generáció, a G3. Az LG szerint azonban rengeteg különbség lesz az új panel és a korábban alkalmazott között, ami elsősorban nagyobb fényerőt, illetve szélesebb színskálát takar. Ez a fő témája annak a rövidke előzetesnek, amit a gyártó osztott meg nemrég:

A trailerben egyébként szerepel maga a csúcsmodell is, de olyan módon, hogy lehetetlenség bármi konkrétat leszűrni annak dizájnjáról (szerencsére korábban már egy rakat kép kiszivárgott). Bár az 5.5 hüvelykes QHD kijelző valóban a telefon egyik legfontosabb jellemzője, a G4 ennél jóval többet kínál. Ha érdekel, hogy mi került eddig napvilágra az LG G4-gyel kapcsolatban, ajánlom figyelmedbe korábbi írásainkat!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid