LG G5 vs Samsung Galaxy S7 – Melyik a jobb csúcsmobil?

1

Az LG és a Samsung ugyanazon a napon leplezte le új csúcsmodelljeit, amikről rengeteg mindent tudunk már, most pedig megnézzük, hogyan is mutat egymás mellett az LG G5 és a Samsung Galaxy S7, illetve sorra vesszük, hogy melyik készülék miben jobb a másiknál.

Az alábbi összehasonlító videót az AndroidAuthority készítette, és ha esetleg valaki még nem döntötte volna el, hogy melyik mobil a szimpatikusabb, akkor ez talán segíteni fog.

Az LG G5 legfontosabb újítása a moduláris dizájn, amely révén a fémház ellenére is könnyedén cserélhető az akksi, ráadásul különböző tartozékokat csatlakoztathatunk. Van kameramodul a könnyebb fotózáshoz, audiomodul a jobb hangzáshoz, vagy például kontroller, amivel drónokat lehet vezérelni. Az LG ráadásul lehetővé tette, hogy más gyártók is beszálljanak a fejlesztésbe, azaz a jövőben még több modul várható.

lg-g5-vs-galaxy-s7

A Samsung külsőleg kevesebbet változtatott, de azért sokat csiszolt a tavalyi készülékeken. Vízállóság, microSD bővíthetőség, jobb kamera és nagyobb akksi – ezek a főbb újdonságok. És persze a Samsung mellet szól a hajlított kijelzős opció, az S7 edge is, ami az eddigi hírek szerint jóval népszerűbb, mint az alap modell.

Kamera terén egyébként az LG is nagyot alkothat, hiszen a hátlapon két szenzort is találunk, egy 16 megapixeleset normál látószöggel és egy 8 megapixeleset széles, 135 fokos látószöggel. Azt azonban még nem tudni, hogy a G5 vagy az S7 lesz-e a jobb fotós/videós mobil.

Bővebb összefoglalónkat itt találod a mobilokról:

Neked melyik csúcsmodell tetszik jobban?

forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid