Nyakatekert néven jöhet a OnePlus új büdzsételefonja

0

Az eredetileg megfizethető zászlóshajókkal foglalkozó OnePlus először 2015-ben kóstolt bele a középkategóriás készülékek világába, majd a OnePlus Norddal tért vissza a szegmensbe 2020-ban. A szóban forgó készülék aztán kapott egy olcsóbb CE kiadást, amelynek hamarosan debütál a folytatása, a CE 2. Most úgy néz ki, hogy ennek lesz egy még megfizethetőbb változata, az igencsak nyakatekert nevű OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

A frissen kiszivárgott tudnivalók alapján a OnePlus Nord CE 2 Lite 5G burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 695 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot, mégpedig egy 6,59 hüvelykes, Full HD+ felbontású megjelenítő mögött. Máris le kell szögezni, hogy Lite kiadás ide vagy oda, ilyen nagy méretű képernyő még nem volt Nord sorozatba tartozó OnePlus mobil előlapján.

Az operatív memória állítólag 6 vagy 8 GB lesz, míg a háttértár a választott kiszereléstől függően 128 vagy 256 GB-os kapacitással bírhat. A készülék hátoldalán összesen három kamera foglal majd helyet, az elsődleges modul felbontása 64 megapixel lesz. A fő szenzor mellé kerül két egyenként 2 megapixeles egység, az egyik valószínűleg mélységérzékelő, a másik pedig vélhetően egy makró modul lesz. Az előlapi kamera 16 megapixeles felbontással rendelkezik majd, ha hihetünk a készülékkel kapcsolatos szóbeszédeknek.

A OnePlus Nord CE 2 Lite 5G apró alkatrészeit egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor látja majd el energiával, a telep állítólag támogatni fogja a 33 wattos gyorstöltést. A pletyka szerint a készülék első körben Indiában fog megjelenni, ám arról egyelőre nem hallani semmit, hogy mennyiért lesz kapható, illetve, hogy mely további régiókban forgalmazhatják majd, már ha egyáltalán ilyesmire sor kerül.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid