Lollipoppal érkezett a HTC Desire 826

0

A frissen bejelentett HTC mobil az első olyan Desire készülék, amin már gyárilag az Android 5.0, azaz a Lollipop fut. A hamarosan Kínában – és remélhetőleg idővel máshol is –  piacra kerülő mobil a középkategória felsőbb szegmensében lehet csábító ajánlat, ha a tajvani vállalat ceruzája nem fog túl vastagon árazáskor.

The-HTC-Desire-826 (1)

A szemfüles mobilguruknak valószínűleg feltűnik, hogy a Desire 826 nem sokban különbözik a néhány hónappal ezelőtt bejelentett Desire EYE-tól, bár az új modell kicsit nehezebb és nagyobb (158 x 77.5 x 7.9 mm és 183 gramm). A kijelző 5.5 inches és 1920×1080-as felbontású, a gépház belsejében pedig egy nyolcmagos, 64 bites Snapdragon 615 dolgozik, amiben egy LTE modemnek is jutott hely.

The-HTC-Desire-826 (2)

A készülék hátlapján egy 13 megapixeles kamera található, míg az előlapon egy 4 megapixeles UltraPixel technológiát használó modul feszít. A többfeladatúságot 2 GB RAM biztosítja, a mobilitást pedig egy 2600 mAh-s telep, belső tárhelyünk pedig 16 GB-os, ám ha ez esetleg nem lenne elegendő, akkor van lehetőség memóriakártyával bővíteni azt. Árat és megjelenési időpontot egyelőre még nem tudunk mondani.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid