Már az első frissítéssel elvették a OnePlus 6 egyik remek funkcióját

0

Éppen hogy megjelent a OnePlus legújabb mobilja, már meg is érkezett az első frissítés, ami bár remek újításokat hozott magával, de rögtön el is vett egy közkedvelt fícsört. 

A OnePlus-nál pont a napokban nyilatkozták le, hogy tisztában vannak azzal, hogy mi kell a felhasználóknak, így ők pl. nem foglalkoznak a vezeték nélküli töltéssel. Ennek ellenére most sokaknak okoztak kellemetlen meglepetést azzal, hogy elvették az Alaways on Display funkciót.

Akik elég korán hozzájutottak a OnePlus 6-hoz, azok még be tudták kapcsolni ezt, ám az első frissítés óta már elérhetetlenné vált az opció, ami állítólag az üzemidőre volt negatív hatással. Ezt egyébként a gyártó is megerősítette, ám az üzenetet valamiért utólag törölték.

Azt még nem lehet tudni, hogy esetleg idővel újra elérhetővé válik-e a mindig aktív kijelző fícsör, de illene ezt megoldaniuk, hiszen nagyon közkedvelt funkcióról van szó, ami ráadásul az AMOLED kijelzők egyik pozitív hozománya is.

Szerencsére a frissítés hozott magával néhány pozitívumot is, így mostantól szoftveresen eltüntethető a szenzorsziget, és elérhető opció lett a lassított videófelvételek készítése is.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid