Már kész a stabil MIUI 13, a Xiaomi 12-vel startolhat

0

Vannak ezek a minden lében kanál fejlesztők, akik belássák magukat mindenféle forráskódokba, hátha találnak ott valami érdekeset. Egyikük, Kacper Skrzypek jó alaposan alámerült a Xiaomi szoftverébe, ahol arra utaló nyomokat talált, hogy a MIUI 13-nak már elkészült a stabil kiadása, és az általa talált buildek a Xiaomi 12-höz lettek fejlesztve.

A szóban forgó készülék a legfrissebb pletykák szerint még ebben a hónapban debütálni fog, mégpedig a vadonatúj Snapdragon 8 Gen 1 processzorral a belsejében. A most felbukkant bizonyítékok alapján a kínaiak zászlóshajója már Android 12 alapú MIUI 13 rendszerrel kerülhet a boltok polcaira.

Korábban egyébként ugyanez a forrás szellőztette meg, hogy mely Xiaomi okostelefonokon jelenhet meg elsőként a MIUI 13 frissítés. Állítása szerint először a MIX 4, a Mi 11 Ultra, a Mi 11, a Redmi K40 és K40 Pro, a Mi 10S és a Mi 11 Lite 5G tulajdonosok juthatnak hozzá az Android 12 alapokra épített MIUI 13 ökoszisztémához, kijelentését pedig azzal indokolja, hogy a béta buildeket már kiszúrta ezekhez a készülékekhez.

A Xiaomi minden bizonnyal kivárja az új csúcsmodell bemutatóját, ekkor debütál majd a stabil MIUI 13 is, és utána indulhatnak a frissítések.

Forrás: Kacper Skrzypek

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid