Már készül a Samsung Galaxy S9 Active is

0

Olvasóink előtt valószínűleg nem ismeretlen a tény, hogy a Samsung gőzerővel dolgozik a következő zászlóshajókon, amelyek február végén a nagyközönség előtt is debütálnak. A Samsung Galaxy S9 és Samsung Galaxy S9+ mellett azonban készül még egy változat, a csúcsmobil strapabíró kiadása, vagyis a Samsung Galaxy S9 Active.

A legfrissebb kínai pletykák szerint a készülék valamikor idén, egy későbbi időpontban kerülhet bemutatásra (valószínűleg a nyáron), ami cseppet sem meglepő, hiszen az előző generációk esetében is pont ez történt. Az XDA fejlesztőkből álló csapata ráadásul kinyomozta a telefon kódnevét is. Egészen pontosan három eddig be nem mutatott Samsung okostelefon kódneve került a birtokukba, amelyek star, star2 és astarqlte névre hallgatnak jelen pillanatban. Az első kettőt már jó ideje a Samsung Galaxy S9-hez, illetve méretesebb testvéréhez, az S9+-hoz lehet kötni, a harmadikról viszont nem tudni, hogy milyen készüléket takarhat.

Samsung Galaxy S8 Active

Bár ez teljesen nem bizonyos, az aktuális szóbeszédek szerint a kódnév a zászlóshajó strapabíró változatára, vagyis az Active variánsra utalhat. Az “a” betű azt jelentheti , hogy”Active”, a “q” pedig arra mutat, hogy Qualcomm lapka dolgozik majd a mobilban. A többi három betű pedig a hálózati kapcsolatra, vagyis az LTE-re utalhat. Egyelőre más egyebet nem tudni a készülékről, ugyanakkor nyilvánvalóan hasonló belbeccsel fog bírni, mint a hamarosan bemutatásra kerülő modellek. Szinte biztosra vehető tehát a Snapdragon 845-ös processzor és a megújult kamera, az IP68-as vízállóságot pedig kiegészítik majd törésállósággal és katonai szabvánnyal.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid