14 éves a Facebook, ezt üzeni Mark Zuckerberg

0

14 éves lett a Facebook, derül ki az alapító, Mark Zuckerberg friss posztjából, amelyet nemrég osztott meg a közösségi oldalon.

A következőket üzeni Mark Zuckerberg az embereknek a jeles alkalomból, érdemes végig olvasni:

“Ma van a Facebook 14. születésnapja.

Ez egy remek alkalom elgondolkozni azon, hogy milyen messzire jutottunk a harvardi koliszobából, és hogy milyen messze van még az, hogy a világot közelebb hozzuk egymáshoz. És azon is el kell gondolkodni, hogy mit kell jobban csinálnunk.

Az emberek néha azt kérdezik, hogy mit tanultam az ideáig vezető út alatt. 19 éves voltam, amikor elindítottam a Facebookot, és semmit nem tudtam arról, hogy hogyan kell vállalatot vagy globális internetes szolgáltatást építeni. Az évek alatt szinte minden hibát elkövettem, amit csak lehetett. Tucatnyi technikai hibát és rossz üzletet csináltam. Rossz emberekben bíztam meg, és rossz pozícióba tettem tehetséges személyeket. Kihagytam fontos trendeket, és lassú voltam másokhoz képest. Egymás után indítottam olyan termékeket, amelyek elbuktak.

Az ok, amiért a közösségünk működik most, nem az, hogy elkerültük a hibákat. Hanem az, hogy hiszünk abban, hogy jelentőségteljes dolgokat teszünk, és folyamatosan igyekszünk megoldani a legnagyobb kihívásokat is – tudva, hogy újra és újra el fogunk bukni, de ez az egyetlen módja a fejlődésnek.

Még mindig csak az út elején járunk, és folyamatosan dolgozni fogunk az fejlődésen. Ez a fókusz volt mindig is az erősségünk, és erről szól a mostani év is.

Ami számít, hogy közelebb hozzuk magunkat a családunkhoz és a barátainkhoz, és 14 év után is büszke vagyok arra, amit csinálunk, és hálás vagyok, hogy részese lehetek valaminek, ami ennyire fontos.

Megtiszteltetés, hogy veletek együtt lehetek ezen az úton.”

Az eredeti posztot itt olvashatod angolul:

Today is Facebook's 14th birthday.It's a moment to reflect on how far we've come from that dorm room at Harvard and…

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2018. február 4.

Idén egyébként gyökeres változásokat vezetett be a Facebook, amelyek minden felhasználóra kihatnak majd. Erről itt írtunk bővebben.

Forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid