Már nettó 21.000 Ft alatt is vehetsz okosórát Android rendszerrel

0

A Tomtop jóvoltából elhoztunk nektek egy kis okosóra válogatást, amelyben főként Android rendszerű okosórákat mutatunk be, de egy üzemidőbajnok Xiaomi óráról is lesz szó.

Zeblaze Thor Pro

Az első versenyző a Zeblaze Thor Pro, ami egy 3G-s okosóra, tehát tehetünk bele SIM kártyát, és így önállóan is használható telefonálásra. Főbb jellemzők: 1.53 colos IPS kijelző, négymagos MTK6580 processzor, 1 GB RAM, 16 GB tárhely, Wifi, GPS, 2 MP-es beépített kamera, 500 mAh-s akkumulátor és Android 5.1-es szoftver. Mint láthaó, ez az óra egy belépőszintű okostelefon hardverét kapta, és most akcióban 73 dollárba kerül (kb. nettó 20.500 Ft). További részletek ezen a linken.

Lemfo LEM 7

Lemfo LEM 7 sok mindenben hasonlít az előző órára, de ez már egy 4G-s készülék, köszönhetően a frissebb MT6737M chipsetnek. A kijelző pedig itt már AMOLED technológiát használ (1.39″, 400×400 pixel). A rendszer is újabb (Android 7.0), és egy 580 mAh-s aksi van az okosórában, ráadásul egy külső akkuként működő 700 mAh-s dokkoló is jár hozzá, ami egyszeri teljes töltésre elegendő. Az ára 119.99 dollár, ami kb. nettó 33.800 Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Zeblaze Thor 4

Természetesen a Zeblaze-nek is van fejlettebb modellje, a Thor 4, ami szintén egy AMOLED kijelzős, 4G-s okosóra Android 7.0 rendszerrel, 580 mAh-s aksival és beépített 5 MP-es kamerával. Érdemes megemlíteni, hogy az előző Lemfo és ez is támogatja a hazánkban használatos B20-as LTE sávot is, ami nagy pozitívum. Az ár itt is 119.99 dollár. További részletek ezen az oldalon.

Xiaomi Amazfit Bip (nemzetközi verzió)

A Xiaomi okosórája nem SIM kártyás, és nincs is Android rendszere, így jóval kevesebb funkcióval bír, viszont üzemidőben alázza a fenti órákat. Az állandóan aktív transzfelktív kijelzője révé akár 45 napig is “elketyeg” egy töltéssel, ráadásul méretileg is kisebb az egész óra, így vékonyabb csuklón is jól néz ki. Van benne GPS, alkalmas sportolás monitorozására, és kiírja az értesítéseket is többek között. Az ár most csak 59.99 dollár, itt tudod megrendelni.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid