Mától kapható a Nexus 9!

0

A Google november 3-ára ígérte a Nexus 9 táblagép megjelenését, és ennek megfelelően mától kapható is a készülék a Play Store-ban.

Egyelőre a csak Wifi-s verzió jelent meg, a 16 GB-os 399 dollárba, a 32 GB-os pedig 479 dollárba kerül. A Play Áruház rendelési felülete egyre több országból elérhető, és van köztük néhány európai is (pl. Egyesült Királyság, Belgium, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Hollandia vagy Svájc), de hazánkban egyelőre nem működik a dolog, így nekünk még várni kell egy darabig, hogy a Nexus 9-et megvehessük (persze ha valaki nagyon akarja, most is megoldható a dolog).

nexus-9

A Nexus 9 egyébként több szempontból is figyelemre méltó lett, a kijelzője például egy 4:3-as képaránnyal rendelkező 8.9 colos darab, 2048×1536-os felbontással. A meghajtásról pedig a 2.3 GHz-en ketyegő kétmagos 64-bites Tegra K1 processzor gondoskodik.

Az extrák között olyan dolgokat találunk, mint egy remek 8 megapixeles hátlapi kamera, vagy a HTC előlapi BoomSound hangszórópárja. És akkor nem esett még szó az új Android 5.0 Lollipopról, ami szintén most debütált, hiszen a Nexus 9-en jelent meg elsőként hivatalosan.

Nézzétek meg ezt a remek bemutató videót az új HTC Nexus 9-ről az AndroidAuthority jóvoltából:

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid