Még gyorsabb frissítéseket ígér jövőre a Samsung

0

Ha emlékeztek, a Google augusztus 15-én adta ki az Android 13 rendszert, a Samsung az első erre épülő stabil One UI 5 frissítését pedig október 24-én. Azóta a dél-koreai gyártó példás sebességgel egy rakat készülékre eljuttatta az új szoftvert, és nem csak a zászlóshajók kapták meg a kívánt támogatást, hanem bizony a középkategóriás mobilok közül is szép számmal. Itt azonban nem áll meg a Samsung, jövőre még ennél is hatékonyabb és gyorsabb szeretne lenni a frissítéseket illetően.

A Samsung nemrégiben közzétett egy posztot a dél-koreai oldalán, amelyben azzal “dicsekednek”, hogy milyen gyorsan sikerült kiadni a One UI 5-öt, és hogy igyekeznek a lehető legtöbb készüléken a lehető leggyorsabban hozzáférhetővé tenni. Mindezek mellett biztosítottak mindenkit, hogy a céljuk az, hogy a jövőben érkező One UI rendszereket még sebesebben és még több modellre el tudják juttatni. Habár ez nem egy konkrét, kézzelfogható, netán számon kérhető ígéret, sejtésünk szerint a Samsung főhadiszállásán nagyon is komolyan gondolják ezt a kijelentést.

Az elkötelezettséget az is igazolja, hogy idén mennyire komolyan vették a szoftverfrissítések kérdését, illetve hogy egyre hosszabban tartó támogatást kínálnak készülékeik mellé. Pár évvel ezelőtt még csak a középmezőnyben voltak a frissítések és a támogatás szempontjából, most pedig gyakorlatilag az élen vannak. Ilyen javulás mellett külön dicséretes, hogy úgy érzik: van hova fejlődni, és szeretnének is.

A Samsung azért szolgált néhány konkrétummal is, amelyeknek elsősorban a Galaxy A52s 5G és Galaxy A33 tulajdonosok fognak majd a leginkább örülni. Ezek a készülékek kapják meg ugyanis legközelebb az Android 13 alapokra épített One UI 5.0 frissítést, még valamikor az idei év vége előtt. A hajlítható készülékek sorát erősítő Galaxy Z Fold 2 is velük részesül a friss szoftver áldásaiban. A Galaxy S20 és Galaxy Note 20 modellek esetében is folytatják a frissítést, ha minden jól megy, akkor még november vége előtt minden felhasználó megkapja az új rendszert.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid