Megérkezett a Samsung Galaxy Ace Style LTE!

0

A Samsung Németországban piacra dobott egy új Galaxy Ace 4 variánst. A 4.3 colos, 800×480-as felbontású Super AMOLED panellal felvértezett telefon a Galaxy Ace Style LTE nevet kapta. 

A készülék meghajtásáért egy 1.2 GHz-n ketyegő négymagos processzor, valamint 1 GB RAM felel, a belső tárhely pedig 4 GB-os, amit szerencsére microSD kártyával tovább bővíthetünk. A készülék hátlapján egy LED vakuval megtámogatott 5 megapixeles kameramodul található, amely 720p-s videók rögzítésére is alkalmas. A dél-koreai gyártó a hátsó oldalon egy függőleges, széles szürke sávval igyekszik megkülönböztetni a telefont az Ace 4-től.

Samsung Galaxy Ace Style LTE

A hátlapot eltávolítva egy 1900 mAh-s akkumulátor fogad minket, ami 11 órányi beszélgetéssel kecsegtet 3G hálózaton, valamint 9 órányi webböngészést tesz lehetővé LTE kapcsolattal. Az egyetlen SIM kártyát kezelő telefonba még NFC chip is került, és 199 eurós áron vásárolható meg, egyelőre csak Németországban.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid