Sony: megindultak az Android 6.0-s frissítések

3

A japán Sony több okostelefonjára is beütemezte az Android 6.0-s szoftver kiadását, és most meg is indult a frissítés, elsőként az Xperia Z5-re.

A hírek szerint a Sony elkezdte kiadni az Xperia Z5 készülékekre a Marshmallow szoftvert, mégpedig OTA-n keresztül. Egyelőre tehát csak az alap modellről van szó, de akár napokon belül megindulhat a Z5 Compact és a Z5 Premium Android 6.0-s frissítése is.

A Sony Xperia Z5 család

A Sony Xperia Z5 család

Egyébként elsőként Törökországban jelezték a frissítést, de várhatóan más területen is elérhetővé válik majd az új szoftver, mégpedig rövid időn belül. A Z5 család tagjain kívül még számos más Sony mobil megkapja az Android 6.0-t. A Z4, Z3 és Z2 modellek, az M5, az M4 Aqua, a C5 Ultra és a C4 is biztosan frissülni fognak, de azt sajnos még nem tudjuk pontosan, hogy ez mikor várható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid