Megérkezett a kecskeszimulátor MMORPG változata

0

Kevés olyan cikkem van, amit írás közben végignevetek, de ez biztosan egy lesz közülük. A Coffe Stain Studios – tudjátok, ők alkották a roppant röhejes kecskeszimulátort – most elkészítette a játék MMORPG változatát. Akinek nincs humorérzéke, szerintem ne olvasson tovább, mert ez a játék is legalább olyan abszurd, mint névadó elődje. :)

Lényegében a kecskeszimulátor multiplayer változatát kapjuk kézhez, ami – csak hogy még nagyobb sületlenség kerekedjen belőle – egyben a World Of Warcraft-féle MMORPG-k hangulatát is meg szeretné idézni. Pont ezért különféle kasztokat választhatunk kecskénknek, ami így Harcos, Tolvaj, Vadász, Varázsló, vagy akár Mikrohullámú sütő is lehet. Az applikáció leírása hosszú és tartalmas játékidőt ígér, ráadásul lesznek törpék és tündék is a játékban, mint “abban a bizonyos filmben”. Ha netán elakadnál, bármikor kérhetsz tanácsot Dumblebore-tól Twistram városában, és ha még nem hullanak a könnyeid a nevetéstől megsúgom: ebben a játékban 101 az elérhető legmagasabb szint, már csak azért is. :)

Goat-MMO-Simulator-Android-Game-2

Azt hiszem több órányi jó kedélyű játék a cimborákkal bőven megér 1490 forintot. A játék már tölthető a Google Play Áruházból. A végére még itt a trailer, ami azt hiszem magáért beszél. :)

DroidGamers

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid