Samsung Galaxy S7 – visszatérhet a MicroSD foglalat

0

A Samsung Galaxy S6 még jó ideig nem lesz avíttnak mondható, de természetesen már mindenki a következő zászlóshajóról, a Galaxy S7-ről pletykál, spekulál. A különféle szóbeszédek között olyan is van, mely szerint még idén megérkezhet a készülék, és ami talán még érdekesebb, hogy visszatérhet a memóriakártya foglalat. 

A korábbi pletykából olyanokat “tudtunk” meg, mint hogy kétféle chipsettel érkezhet a mobil, az egyik változat Snapdragon 820-at, míg a másik egy házon belül fejlesztett megoldást, az Exynos M1-et kaphatja. Mi több, kijelzőméretben is lehet eltérés, az egyik variáns 5.2 colos, a másik pedig 5.8 colos megjelenítővel érkezhet. Persze mindez kísértetiesen emlékeztet a tavalyi S6 pletykákra, ahol aztán kiderült, hogy a nagyobb méretű modell esetében egy teljesen más telefonról van szó, tehát érdemes mindezen szóbeszédeket fenntartásokkal kezelni.

De ideje, hogy rátérjünk a legfrissebb értesülésekre, amelyek igyekeznek még inkább feltárni számunkra a Samsung Galaxy S7 rejtelmeit. Állítólag elődjével ellentétben a mobil bővíthető lesz microSD kártyával, ugyanakkor az unibody kiépítés is megmarad, akárcsak a nem eltávolítható akkumulátor. Ha a forrásnak igaza van, és valóban bővíthetőek lesznek a cég új zászlóshajói, akkor biztosan nem leszünk helyszűkében, ugyanis már eleve 32, illetve 64 GB-os beépített háttértárakat kapnának, legalábbis a hírek szerint.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid