Óriási 4K kijelzővel jöhet a Sony Xperia Z5 Ultra

0

A Sony Xperia Z5 mobilok annyira frissek, hogy még szinte ropognak, ennek ellenére – vagy talán épp ezért – rengeteg pletyka szól róluk. Az Xperia Z5 Compact Premium mellett most egy igazi phablet méretű modellről, az Xperia Z5 Ultráról is hallani a legújabb szóbeszédekben, amelyek szerint a készülék valamikor jövő év márciusában érkezhet.

A hírek szerint a készülék belsejében egy Qualcomm Snapdragon 820 fog ketyegni, amelynek elsődleges feladata a 6.44 colos kijelző 2160×3840 képpontjának a mozgatása lenne. Bizony, ez is egy 4K-s mobil lesz, akárcsak az 5.5 colos Z5 Premium.

A Sony mindezt megfejelné 4 GB RAM-mal, egy 23 megapixeles elsődleges kamerával, valamint egy 4000 mAh-s akkumulátorral. Zárásként megjegyeznénk, hogy ebből még semmit sem erősítettek meg a japán vállalat dolgozói, tehát érdemes fenntartással kezelni az itt olvasható infomrációkat. Azért gondolom más is örülne egy hatalmas méretű Xperia csúcsmobilnak, nem csak én.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid