4 GB RAM-mal jöhet a Sony Xperia Z5 Compact Premium

0

A Sony nemrég három új Xperia Z5 modellt leplezett le, az alap készülék mellett van egy Compact és egy Premium változat is. Most úgy néz ki, hogy jön egy negyedik készülék is Xperia Z5 Compact Premium néven. Az új modell a 4.6 colos Z5 Compact prémium kiadása lesz, vagy ha úgy tetszik, akkor az 5.5 colos Z5 Premium kompakt variánsa.

Az új készülék több téren is fejlődik a Z5 Compacthoz képest, a 4.6 colos kijelző felbontása például 720p-ről 1080p-re, az akksi 2700 mAh-ról 2900 mAh-ra, a RAM mennyisége pedig 2 GB-ról 4 GB-ra nő. Így nem mellesleg ez lehet az első 4 GB RAM-mal szerelt Z5 modell. A színválaszték terén biztosan lesz még eltérés, a többi részlet azonban valószínűleg nem változik, azaz marad például a Snapdragon 810-es processzor és a 23 megapixeles, szupergyors autofókusszal rendelkező hátlapi kamera.

xperia-z5-compact-premium

Sajnos azonban két olyan részlet is akad, ami beárnyékolja ezt a remek hírt. A készülék létezése ugyanis még nem hivatalos, és ha be is mutatják a közeljövőben, valószínűleg csak a gyártó hazájában, Japánban lesz kapható.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid